Stichting Queridon taal & horeca

van totaal € 750 (0%)

Queridon laat nieuwkomers vanaf dag één meedoen, inburgeren gebeurt niet alleen in een klaslokaal, maar ook in het restaurant. Queridon is een plek waar elke Utrechter heerlijk kan lunchen (dé lekkerste falafel in Utrecht!). Queridon heeft goed eten, een goed verhaal en de gezelligste huiskamer van de wijk!

Kies een bedrag
€ 5 Doneren Een goed gevoel - € 2,50 voor het Oranjefonds en € 2,50 voor Stichting Queridon! 1 donateur € 15 Doneren Kop koffie - € 7,50 voor het oranjefonds, €7,50 voor Stichting Queridon en een heerlijke koffie naar keuze voor u! Onze cursisten maken een heerlijk latte macchiato, espresso of cappuccino, voor u, of heeft u liever een kop thee? € 25 Doneren Koffie met gebak - De yallah-yallahcake van Melak? Of toch Gerards appeltaart? € 35 Doneren Iets te vieren? - Hiep Hiep Hoera! Geen feestje zonder taart! Voor slechts €35,- kan je bij ons een Yallah-Yallah-cake (gebaken door Melak) of een oer-hollandsche appeltaart (gebakken door Gerard) ophalen! Nog 4 beschikbaar € 65 Doneren Een heerlijke lunch voor twee!  - Een goed gevoel, een goed cadeau én goed eten?! Voor € 65,- euro koop je niet alleen een heerlijke lunch voor twee personen, maar je steunt ook het goede doel! De helft van het bedrag gaat naar het Oranjefonds, de andere helft naar Queridon, waarmee we meer mogelijkheden krijgen om de cursisten te coachen en te trainen, zodat ze voor jou de heerlijkste maaltijden kunnen maken! Nog 20 beschikbaar € 150 Doneren Lunch voor vier! - Een uitgebreide lunch voor vier personen, met smaken uit alle windstreken! Nog 10 beschikbaar € 500 Doneren Een fantastische lunch voor tien personen! - Iets te vieren? Dat kan natuurlijk ook bij Queridon. Met deze donatie krijgt het Oranjefonds €250,-, wij mogen voor €250,- nog mooiere workshops aanbieden en u krijgt een geheel verzorgde lunch voor 10 pers. Nog 5 beschikbaar
Bekijk alle

Help Queridon én het Oranjefonds!

10-12-2018 | 16:43 Wat een prachtige tijd om iets moois te doen! Geef nu een donatie, de helft gaat naar Queridon, de andere helft naar het Oranjefonds. Nog op zoek naar dat leuke cadeautje? Je kan ook een beloning kiezen, wat dacht je van een heerlijke lunch voor twee personen? Of een kop koffie met een Oosterse YallahYallah-cake?!  
Lees meer